Gå til hovedinnhold

Seier 2-1 mot HadelandEtter en høstsesong med mange skader og få spillere tilgjengelig, noe som har gitt 3 klare tap og en uavgjort mot Etnedal, var det en spent gjeng som torsdag kveld møtte på Gran til 7er kamp mot Hadeland KFK. Vi var før kampen enige om å ligge samlet med laget, å jobbe for hverandre og å benytte de sjansene som vi visste ville komme.

Dette fungerte bra i starten av kampen, Hadeland hadde ballen mest, men vi hadde bra kontroll bakover. Etter ca. 20 min. fikk vi tatt ned et utspill fra keeper Hanna sentralt i banen, og ballen ble spilt videre til Madelein som satte den flott ned i hjørnet til venstre for keeper. Ledelse 1-0 til oss, noe som dessverre varte bare et halvt minutt. Konsentrasjonen var ikke på topp igjen etter ledermålet da Hadeland direkte fra avspark spilte seg fri på venstresiden og utlignet til 1-1. Det ble da også pauseresultatet.

I andre omgang hadde Hadeland fortsatt ballen mest, men vi ryddet bra unna bakover i tillegg til at Hanna tok seg av det som gikk forbi forsvarsrekka vår. Midt i omgangen tok vi vi ledelsen 2-1, da Madelein på nytt satte ballen i mål, denne gangen etter en corner. Og denne gangen skulle vi ikke slippe inn baklengsmål fordi vi var ukonsentrerte! Hadeland la inn inn et kraftig press det neste kvarteret, men vi lå godt samlet, avverget noen store sjanser og slapp ikke inn flere mål. Mot slutten hadde vi selv 2-3 store sjanser alene med keeper der vi kunne avgjort kampen, men spenningen holdt seg helt til dommeren blåste av. Denne seieren smakte godt!

Denne kvelden var det først og fremst laginnsatsen som gjorde at vi kunne reise tilbake over Lygna med 3 poeng i bagasjen. De som stilte til kamp på Hadeland var følgende: Hanna Strandbakken Bergheim, Elin Hveding bergum. Katrine Kirkeby, Ingrid Sethne, Tuva Nygård, Ragnhild Olstad, Ingeborg Olstad, Emilie Nøkleberg, Dorthe Balke og Madelein Bjørkvold Bech. Takk til alle for kampen, høstsesongens siste kamp blir hjemme mot Biri neste søndag.


Bilde: Keeper Hanna Strandbakken Bergheim hadde en god kamp, her sammen med Tuva Nygård fra en kamp tidligere i høstKommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.

Angrep er det beste forsvar

Onsdag kveld var det duket for kamp på ØTIP mellom FK Toten J17 og Ottestad J17. Ottestad hadde kun seire helt tilbake til fjorårets sesong, så her stod jentene en tøff jobb i møte. Vi la en offensiv taktikk på forhånd, en 4-3-3 formasjon med vinger som arbeidet standhaftig både framover og bakover. Midtbanen sin oppgave var å vinne alt av dueller og å strø baller gjennom til kantene mellom motstandernes midtstoppere og backer. Madelein sin oppgave som spiss var ganske enkel; krige for harde livet, og skåre mål. Forsvaret sin oppgave var å stoppe det som kom, og å slå inn enten på midten, eller å tre igjennom motsatt kantspiller. Keeper Hanna sin oppgave: Ikke slipp inn mål. Den siste oppgaven som alle fikk var å løpe til de var helt tomme. Å forvente at alt dette skal skje kan være litt mye, men samtidig så er det greit å ha noen ambisjoner om hva man kan få til. Og jammen leverte jentene!  Førsteomgangen starter med at vi går rett i strupen på Ottestad, og det tar ikke mer