Gå til hovedinnhold

Seier 2-1 mot HadelandEtter en høstsesong med mange skader og få spillere tilgjengelig, noe som har gitt 3 klare tap og en uavgjort mot Etnedal, var det en spent gjeng som torsdag kveld møtte på Gran til 7er kamp mot Hadeland KFK. Vi var før kampen enige om å ligge samlet med laget, å jobbe for hverandre og å benytte de sjansene som vi visste ville komme.

Dette fungerte bra i starten av kampen, Hadeland hadde ballen mest, men vi hadde bra kontroll bakover. Etter ca. 20 min. fikk vi tatt ned et utspill fra keeper Hanna sentralt i banen, og ballen ble spilt videre til Madelein som satte den flott ned i hjørnet til venstre for keeper. Ledelse 1-0 til oss, noe som dessverre varte bare et halvt minutt. Konsentrasjonen var ikke på topp igjen etter ledermålet da Hadeland direkte fra avspark spilte seg fri på venstresiden og utlignet til 1-1. Det ble da også pauseresultatet.

I andre omgang hadde Hadeland fortsatt ballen mest, men vi ryddet bra unna bakover i tillegg til at Hanna tok seg av det som gikk forbi forsvarsrekka vår. Midt i omgangen tok vi vi ledelsen 2-1, da Madelein på nytt satte ballen i mål, denne gangen etter en corner. Og denne gangen skulle vi ikke slippe inn baklengsmål fordi vi var ukonsentrerte! Hadeland la inn inn et kraftig press det neste kvarteret, men vi lå godt samlet, avverget noen store sjanser og slapp ikke inn flere mål. Mot slutten hadde vi selv 2-3 store sjanser alene med keeper der vi kunne avgjort kampen, men spenningen holdt seg helt til dommeren blåste av. Denne seieren smakte godt!

Denne kvelden var det først og fremst laginnsatsen som gjorde at vi kunne reise tilbake over Lygna med 3 poeng i bagasjen. De som stilte til kamp på Hadeland var følgende: Hanna Strandbakken Bergheim, Elin Hveding bergum. Katrine Kirkeby, Ingrid Sethne, Tuva Nygård, Ragnhild Olstad, Ingeborg Olstad, Emilie Nøkleberg, Dorthe Balke og Madelein Bjørkvold Bech. Takk til alle for kampen, høstsesongens siste kamp blir hjemme mot Biri neste søndag.


Bilde: Keeper Hanna Strandbakken Bergheim hadde en god kamp, her sammen med Tuva Nygård fra en kamp tidligere i høstKommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sesongens første treningskamp mot Biri

Jenter 19 spilte i dag sesongens første treningskamp, og det var Biri sitt damelag som hadde tatt turen til Lena. Kampen var jevnspilt, og vi tok tidlig ledelsen 1-0 etter scoring av Ragnhild. Biri tok deretter litt over og utlignet til 1-1, mens vi deretter hadde en kjempesjanse til å gå opp til 2-1 etter glimrende spill av Silje og Karina. Istedet var det Biri som gikk opp til 2-1 da vi var for passive etter en corner, og godt keeperspill av både Hanna og Biris keeper gjorde og det ble resultatet til pause. En bra omgang av oss, men Biri var mer bestemte enn oss i de avgjørende situasjonene foran begge mål. I andre omgang hadde vi også store sjanser til å score mål, men det var Biri som puttet på både 3-1 og 4-1, det siste målet også etter at vi ble litt for forsiktig i avklaringene i eget felt. Vi reduserte til 4-2 ved Katrine på slutten, da vi fikk betalt etter å ha jaget og ikke gitt opp en lang ball. Mye positivt fra alle tross et 4-2 tap for Biri. Biri spillte tross alt 3. d

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.