Gå til hovedinnhold

Seier 2-1 mot HadelandEtter en høstsesong med mange skader og få spillere tilgjengelig, noe som har gitt 3 klare tap og en uavgjort mot Etnedal, var det en spent gjeng som torsdag kveld møtte på Gran til 7er kamp mot Hadeland KFK. Vi var før kampen enige om å ligge samlet med laget, å jobbe for hverandre og å benytte de sjansene som vi visste ville komme.

Dette fungerte bra i starten av kampen, Hadeland hadde ballen mest, men vi hadde bra kontroll bakover. Etter ca. 20 min. fikk vi tatt ned et utspill fra keeper Hanna sentralt i banen, og ballen ble spilt videre til Madelein som satte den flott ned i hjørnet til venstre for keeper. Ledelse 1-0 til oss, noe som dessverre varte bare et halvt minutt. Konsentrasjonen var ikke på topp igjen etter ledermålet da Hadeland direkte fra avspark spilte seg fri på venstresiden og utlignet til 1-1. Det ble da også pauseresultatet.

I andre omgang hadde Hadeland fortsatt ballen mest, men vi ryddet bra unna bakover i tillegg til at Hanna tok seg av det som gikk forbi forsvarsrekka vår. Midt i omgangen tok vi vi ledelsen 2-1, da Madelein på nytt satte ballen i mål, denne gangen etter en corner. Og denne gangen skulle vi ikke slippe inn baklengsmål fordi vi var ukonsentrerte! Hadeland la inn inn et kraftig press det neste kvarteret, men vi lå godt samlet, avverget noen store sjanser og slapp ikke inn flere mål. Mot slutten hadde vi selv 2-3 store sjanser alene med keeper der vi kunne avgjort kampen, men spenningen holdt seg helt til dommeren blåste av. Denne seieren smakte godt!

Denne kvelden var det først og fremst laginnsatsen som gjorde at vi kunne reise tilbake over Lygna med 3 poeng i bagasjen. De som stilte til kamp på Hadeland var følgende: Hanna Strandbakken Bergheim, Elin Hveding bergum. Katrine Kirkeby, Ingrid Sethne, Tuva Nygård, Ragnhild Olstad, Ingeborg Olstad, Emilie Nøkleberg, Dorthe Balke og Madelein Bjørkvold Bech. Takk til alle for kampen, høstsesongens siste kamp blir hjemme mot Biri neste søndag.


Bilde: Keeper Hanna Strandbakken Bergheim hadde en god kamp, her sammen med Tuva Nygård fra en kamp tidligere i høstKommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.

Sterk borteseier mot Vind

Mandag kveld var det klart for bortekamp mot Vind, årets siste seriekamp. Jentene våre hadde møtt Vind to ganger før denne sesongen, begge oppgjørene hadde endt med seier, så vi var veldig klare for å ta tre av tre mulige mot Vind. Stian og jeg hadde steppet inn igjen til denne kampen, vi samlet gjengen i garderoben som vanlig en time i forkant, og skravla litt om rubb og rake før vi gikk løs på taktikken. Vi ble enige om å spille på samme måte som mot Ottestad, og gjorde oss klare til match. Under oppvarminga fikk vi se Eva og Kristin utkledd som cheerleadere, så da ble vi naturligvis nødt til å et lagbilde med dem! Så til selve kampen. Vi starter litt forsiktig, og er litt halvveis i det meste vi gjør defensivt. Men vi tør i perioder å ta ned ballen og roe ned spillet, og la kula gjøre jobben. Vi får etter hvert også brukt kantene våre bedre og bedre, men ingen av lagene kommer til de helt store sjansene. Etter halvspilt 1. omgang er Vind-keeperen på en liten bærtur, og d