Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!

Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.

Populære innlegg fra denne bloggen

Sesongens første treningskamp mot Biri

Jenter 19 spilte i dag sesongens første treningskamp, og det var Biri sitt damelag som hadde tatt turen til Lena. Kampen var jevnspilt, og vi tok tidlig ledelsen 1-0 etter scoring av Ragnhild. Biri tok deretter litt over og utlignet til 1-1, mens vi deretter hadde en kjempesjanse til å gå opp til 2-1 etter glimrende spill av Silje og Karina. Istedet var det Biri som gikk opp til 2-1 da vi var for passive etter en corner, og godt keeperspill av både Hanna og Biris keeper gjorde og det ble resultatet til pause. En bra omgang av oss, men Biri var mer bestemte enn oss i de avgjørende situasjonene foran begge mål. I andre omgang hadde vi også store sjanser til å score mål, men det var Biri som puttet på både 3-1 og 4-1, det siste målet også etter at vi ble litt for forsiktig i avklaringene i eget felt. Vi reduserte til 4-2 ved Katrine på slutten, da vi fikk betalt etter å ha jaget og ikke gitt opp en lang ball. Mye positivt fra alle tross et 4-2 tap for Biri. Biri spillte tross alt 3. d