Gå til hovedinnhold

Tap mot Vind/Vardal/Gjøvik-Lyn


Fredag var det ny kamp, denne gangen mot et Vind/Vardal/Gjøvik-Lyn - lag som ikke hadde tapt noen kamper enda. Vi fikk oss et slag i trynet da Vind/Vardal/Gjøvik-Lyn satte først ett mål, deretter to til, før kvarteret var gått. Som i tidligere kamper slet vi med å finne hverandre langs bakken, noe som resulterte i mange høye baller. Når vi først lyktes i å spille ball, klarte vi delvis å spille oss igjennom. Sofia og Karina klarte gjentatte ganger å komme seg forbi flere mann, men vi lyktes ikke med å sette ballen i nettmaska. På tross av at andreomgang begynte bedre enn slutten på første, var det Vind/Vardal/Gjøvik-Lyn som satte det fjerde og siste for kvelden. Selv om resultatet fort kunne vært et annet, var det ingen god kamp fra oss i dag. Neste kamp er torsdag 7. juni mot Hadeland KFK /Lunner FK.


Kampfakta:
Vind/Vardal/Gjøvik-Lyn - Toten 4-0 (3-0)


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.

Sterk borteseier mot Vind

Mandag kveld var det klart for bortekamp mot Vind, årets siste seriekamp. Jentene våre hadde møtt Vind to ganger før denne sesongen, begge oppgjørene hadde endt med seier, så vi var veldig klare for å ta tre av tre mulige mot Vind. Stian og jeg hadde steppet inn igjen til denne kampen, vi samlet gjengen i garderoben som vanlig en time i forkant, og skravla litt om rubb og rake før vi gikk løs på taktikken. Vi ble enige om å spille på samme måte som mot Ottestad, og gjorde oss klare til match. Under oppvarminga fikk vi se Eva og Kristin utkledd som cheerleadere, så da ble vi naturligvis nødt til å et lagbilde med dem! Så til selve kampen. Vi starter litt forsiktig, og er litt halvveis i det meste vi gjør defensivt. Men vi tør i perioder å ta ned ballen og roe ned spillet, og la kula gjøre jobben. Vi får etter hvert også brukt kantene våre bedre og bedre, men ingen av lagene kommer til de helt store sjansene. Etter halvspilt 1. omgang er Vind-keeperen på en liten bærtur, og d