Gå til hovedinnhold

Snudde kampen og tok tre poeng


Hadeland KFK tok turen til kunstgresset uten noen poeng, og vi ønsket å holde det på den måten. I den varme solsteiken kom kveldens første kalddusj etter kun 50 sekunder, da Hadeland spilte seg gjennom og satte 0-1. Dette var naturlig nok ikke den starten vi hadde ønsket mot et lag vi skulle være gode nok til å slå. Dessverre klarte vi ikke å reise oss, og Hadeland la også på til 0-2 på frispark etter det som trolig var den svakeste halvtimen fra oss denne sesongen. Vi løftet oss mot slutten av omgangen og presset Hadeland, noe som resulterte i flere sjanser. Målet kom endelig noen minutter før pause, da Sofia scoret etter corner fra Silje.
I andreomgang hadde vi relativt god kontroll på kampen, men det tok lang tid før ballen havnet i nettet. Da 2-2 målet først kom, løsnet det, og vi satte enda to mål før dommeren blåste av. Alle målene kom som resultat av dødballer fra Silje, med scoringer ved Sofia og Katrine.
Det var gøy at vi omsider fikk uttelling på sjansene, og at vi kunne gå av banen med 4-2 - seier etter å ha ligget under med to mål! Fredag 15. juni venter tabellnabo Biri.

Kampfakta:
FK Toten - Hadeland KFK/Lunner FK 4-2 (1-2)


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sesongens første treningskamp mot Biri

Jenter 19 spilte i dag sesongens første treningskamp, og det var Biri sitt damelag som hadde tatt turen til Lena. Kampen var jevnspilt, og vi tok tidlig ledelsen 1-0 etter scoring av Ragnhild. Biri tok deretter litt over og utlignet til 1-1, mens vi deretter hadde en kjempesjanse til å gå opp til 2-1 etter glimrende spill av Silje og Karina. Istedet var det Biri som gikk opp til 2-1 da vi var for passive etter en corner, og godt keeperspill av både Hanna og Biris keeper gjorde og det ble resultatet til pause. En bra omgang av oss, men Biri var mer bestemte enn oss i de avgjørende situasjonene foran begge mål. I andre omgang hadde vi også store sjanser til å score mål, men det var Biri som puttet på både 3-1 og 4-1, det siste målet også etter at vi ble litt for forsiktig i avklaringene i eget felt. Vi reduserte til 4-2 ved Katrine på slutten, da vi fikk betalt etter å ha jaget og ikke gitt opp en lang ball. Mye positivt fra alle tross et 4-2 tap for Biri. Biri spillte tross alt 3. d

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.