Gå til hovedinnhold

Snudde kampen og tok tre poeng


Hadeland KFK tok turen til kunstgresset uten noen poeng, og vi ønsket å holde det på den måten. I den varme solsteiken kom kveldens første kalddusj etter kun 50 sekunder, da Hadeland spilte seg gjennom og satte 0-1. Dette var naturlig nok ikke den starten vi hadde ønsket mot et lag vi skulle være gode nok til å slå. Dessverre klarte vi ikke å reise oss, og Hadeland la også på til 0-2 på frispark etter det som trolig var den svakeste halvtimen fra oss denne sesongen. Vi løftet oss mot slutten av omgangen og presset Hadeland, noe som resulterte i flere sjanser. Målet kom endelig noen minutter før pause, da Sofia scoret etter corner fra Silje.
I andreomgang hadde vi relativt god kontroll på kampen, men det tok lang tid før ballen havnet i nettet. Da 2-2 målet først kom, løsnet det, og vi satte enda to mål før dommeren blåste av. Alle målene kom som resultat av dødballer fra Silje, med scoringer ved Sofia og Katrine.
Det var gøy at vi omsider fikk uttelling på sjansene, og at vi kunne gå av banen med 4-2 - seier etter å ha ligget under med to mål! Fredag 15. juni venter tabellnabo Biri.

Kampfakta:
FK Toten - Hadeland KFK/Lunner FK 4-2 (1-2)


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.

Angrep er det beste forsvar

Onsdag kveld var det duket for kamp på ØTIP mellom FK Toten J17 og Ottestad J17. Ottestad hadde kun seire helt tilbake til fjorårets sesong, så her stod jentene en tøff jobb i møte. Vi la en offensiv taktikk på forhånd, en 4-3-3 formasjon med vinger som arbeidet standhaftig både framover og bakover. Midtbanen sin oppgave var å vinne alt av dueller og å strø baller gjennom til kantene mellom motstandernes midtstoppere og backer. Madelein sin oppgave som spiss var ganske enkel; krige for harde livet, og skåre mål. Forsvaret sin oppgave var å stoppe det som kom, og å slå inn enten på midten, eller å tre igjennom motsatt kantspiller. Keeper Hanna sin oppgave: Ikke slipp inn mål. Den siste oppgaven som alle fikk var å løpe til de var helt tomme. Å forvente at alt dette skal skje kan være litt mye, men samtidig så er det greit å ha noen ambisjoner om hva man kan få til. Og jammen leverte jentene!  Førsteomgangen starter med at vi går rett i strupen på Ottestad, og det tar ikke mer