Gå til hovedinnhold

Snudde kampen og tok tre poeng


Hadeland KFK tok turen til kunstgresset uten noen poeng, og vi ønsket å holde det på den måten. I den varme solsteiken kom kveldens første kalddusj etter kun 50 sekunder, da Hadeland spilte seg gjennom og satte 0-1. Dette var naturlig nok ikke den starten vi hadde ønsket mot et lag vi skulle være gode nok til å slå. Dessverre klarte vi ikke å reise oss, og Hadeland la også på til 0-2 på frispark etter det som trolig var den svakeste halvtimen fra oss denne sesongen. Vi løftet oss mot slutten av omgangen og presset Hadeland, noe som resulterte i flere sjanser. Målet kom endelig noen minutter før pause, da Sofia scoret etter corner fra Silje.
I andreomgang hadde vi relativt god kontroll på kampen, men det tok lang tid før ballen havnet i nettet. Da 2-2 målet først kom, løsnet det, og vi satte enda to mål før dommeren blåste av. Alle målene kom som resultat av dødballer fra Silje, med scoringer ved Sofia og Katrine.
Det var gøy at vi omsider fikk uttelling på sjansene, og at vi kunne gå av banen med 4-2 - seier etter å ha ligget under med to mål! Fredag 15. juni venter tabellnabo Biri.

Kampfakta:
FK Toten - Hadeland KFK/Lunner FK 4-2 (1-2)


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.

Sterk borteseier mot Vind

Mandag kveld var det klart for bortekamp mot Vind, årets siste seriekamp. Jentene våre hadde møtt Vind to ganger før denne sesongen, begge oppgjørene hadde endt med seier, så vi var veldig klare for å ta tre av tre mulige mot Vind. Stian og jeg hadde steppet inn igjen til denne kampen, vi samlet gjengen i garderoben som vanlig en time i forkant, og skravla litt om rubb og rake før vi gikk løs på taktikken. Vi ble enige om å spille på samme måte som mot Ottestad, og gjorde oss klare til match. Under oppvarminga fikk vi se Eva og Kristin utkledd som cheerleadere, så da ble vi naturligvis nødt til å et lagbilde med dem! Så til selve kampen. Vi starter litt forsiktig, og er litt halvveis i det meste vi gjør defensivt. Men vi tør i perioder å ta ned ballen og roe ned spillet, og la kula gjøre jobben. Vi får etter hvert også brukt kantene våre bedre og bedre, men ingen av lagene kommer til de helt store sjansene. Etter halvspilt 1. omgang er Vind-keeperen på en liten bærtur, og d