Gå til hovedinnhold

Biri ble for sterke


Biri var kveldens motstander, og med like mange poeng som oss, var det et lag vi ønsket å slå. På tross av to tap mot dem i treningskamper tidligere i vår, visste vi at det var mulig å ta poeng. Men det var Biri som startet best, og som tidligere slet vi med å komme igang. Vi tapte de fleste duellene og klarte ikke å sette presset høyt nok. Biri satte sitt første mål etter ca 10 minutter, og noen minutter senere kom 2-0. Takket være et utrolig sjansesløseri fra Biri - og en god Hanna i mål - var det likevel vi som scoret omgangens siste mål, ved Madelein etter innlegg fra Sofia. Andreomgang fikk en kjip start da Biri etter få minutter økte til 3-1 på straffe. Det var de som fortsatte å produsere sjansene, men heldigvis for oss satte de gjentatte ganger ballen over mål. I tillegg var Elin trygg i midtforsvaret. Utover i omgangen våknet vi og begynte å kjempe for ballene, noe vi fikk uttelling for! Rett etter to stolpeskudd fra Biri, satte Sofia 3-2-målet etter fine kombinasjoner med Madelein. 3-3 målet kom også like etterpå ved Madelein, til Biris store fortvilelse. De siste 20 minuttene var nervepirrende og tøffe, med sjanser i begge ender, men Biri trakk det lengste strået - fortjent, må man vel si - og kunne dra derfra med 4-3-seier og tre poeng. Vårsesongens siste kamp er fredag 22. juni mot Nordre Land/Torpa.

Kampfakta:
Biri - FK Toten 4-3 (2-1)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sesongens første treningskamp mot Biri

Jenter 19 spilte i dag sesongens første treningskamp, og det var Biri sitt damelag som hadde tatt turen til Lena. Kampen var jevnspilt, og vi tok tidlig ledelsen 1-0 etter scoring av Ragnhild. Biri tok deretter litt over og utlignet til 1-1, mens vi deretter hadde en kjempesjanse til å gå opp til 2-1 etter glimrende spill av Silje og Karina. Istedet var det Biri som gikk opp til 2-1 da vi var for passive etter en corner, og godt keeperspill av både Hanna og Biris keeper gjorde og det ble resultatet til pause. En bra omgang av oss, men Biri var mer bestemte enn oss i de avgjørende situasjonene foran begge mål. I andre omgang hadde vi også store sjanser til å score mål, men det var Biri som puttet på både 3-1 og 4-1, det siste målet også etter at vi ble litt for forsiktig i avklaringene i eget felt. Vi reduserte til 4-2 ved Katrine på slutten, da vi fikk betalt etter å ha jaget og ikke gitt opp en lang ball. Mye positivt fra alle tross et 4-2 tap for Biri. Biri spillte tross alt 3. d

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.