Gå til hovedinnhold

Biri ble for sterke


Biri var kveldens motstander, og med like mange poeng som oss, var det et lag vi ønsket å slå. På tross av to tap mot dem i treningskamper tidligere i vår, visste vi at det var mulig å ta poeng. Men det var Biri som startet best, og som tidligere slet vi med å komme igang. Vi tapte de fleste duellene og klarte ikke å sette presset høyt nok. Biri satte sitt første mål etter ca 10 minutter, og noen minutter senere kom 2-0. Takket være et utrolig sjansesløseri fra Biri - og en god Hanna i mål - var det likevel vi som scoret omgangens siste mål, ved Madelein etter innlegg fra Sofia. Andreomgang fikk en kjip start da Biri etter få minutter økte til 3-1 på straffe. Det var de som fortsatte å produsere sjansene, men heldigvis for oss satte de gjentatte ganger ballen over mål. I tillegg var Elin trygg i midtforsvaret. Utover i omgangen våknet vi og begynte å kjempe for ballene, noe vi fikk uttelling for! Rett etter to stolpeskudd fra Biri, satte Sofia 3-2-målet etter fine kombinasjoner med Madelein. 3-3 målet kom også like etterpå ved Madelein, til Biris store fortvilelse. De siste 20 minuttene var nervepirrende og tøffe, med sjanser i begge ender, men Biri trakk det lengste strået - fortjent, må man vel si - og kunne dra derfra med 4-3-seier og tre poeng. Vårsesongens siste kamp er fredag 22. juni mot Nordre Land/Torpa.

Kampfakta:
Biri - FK Toten 4-3 (2-1)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.

Sterk borteseier mot Vind

Mandag kveld var det klart for bortekamp mot Vind, årets siste seriekamp. Jentene våre hadde møtt Vind to ganger før denne sesongen, begge oppgjørene hadde endt med seier, så vi var veldig klare for å ta tre av tre mulige mot Vind. Stian og jeg hadde steppet inn igjen til denne kampen, vi samlet gjengen i garderoben som vanlig en time i forkant, og skravla litt om rubb og rake før vi gikk løs på taktikken. Vi ble enige om å spille på samme måte som mot Ottestad, og gjorde oss klare til match. Under oppvarminga fikk vi se Eva og Kristin utkledd som cheerleadere, så da ble vi naturligvis nødt til å et lagbilde med dem! Så til selve kampen. Vi starter litt forsiktig, og er litt halvveis i det meste vi gjør defensivt. Men vi tør i perioder å ta ned ballen og roe ned spillet, og la kula gjøre jobben. Vi får etter hvert også brukt kantene våre bedre og bedre, men ingen av lagene kommer til de helt store sjansene. Etter halvspilt 1. omgang er Vind-keeperen på en liten bærtur, og d