Gå til hovedinnhold

Biri ble for sterke


Biri var kveldens motstander, og med like mange poeng som oss, var det et lag vi ønsket å slå. På tross av to tap mot dem i treningskamper tidligere i vår, visste vi at det var mulig å ta poeng. Men det var Biri som startet best, og som tidligere slet vi med å komme igang. Vi tapte de fleste duellene og klarte ikke å sette presset høyt nok. Biri satte sitt første mål etter ca 10 minutter, og noen minutter senere kom 2-0. Takket være et utrolig sjansesløseri fra Biri - og en god Hanna i mål - var det likevel vi som scoret omgangens siste mål, ved Madelein etter innlegg fra Sofia. Andreomgang fikk en kjip start da Biri etter få minutter økte til 3-1 på straffe. Det var de som fortsatte å produsere sjansene, men heldigvis for oss satte de gjentatte ganger ballen over mål. I tillegg var Elin trygg i midtforsvaret. Utover i omgangen våknet vi og begynte å kjempe for ballene, noe vi fikk uttelling for! Rett etter to stolpeskudd fra Biri, satte Sofia 3-2-målet etter fine kombinasjoner med Madelein. 3-3 målet kom også like etterpå ved Madelein, til Biris store fortvilelse. De siste 20 minuttene var nervepirrende og tøffe, med sjanser i begge ender, men Biri trakk det lengste strået - fortjent, må man vel si - og kunne dra derfra med 4-3-seier og tre poeng. Vårsesongens siste kamp er fredag 22. juni mot Nordre Land/Torpa.

Kampfakta:
Biri - FK Toten 4-3 (2-1)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.

Angrep er det beste forsvar

Onsdag kveld var det duket for kamp på ØTIP mellom FK Toten J17 og Ottestad J17. Ottestad hadde kun seire helt tilbake til fjorårets sesong, så her stod jentene en tøff jobb i møte. Vi la en offensiv taktikk på forhånd, en 4-3-3 formasjon med vinger som arbeidet standhaftig både framover og bakover. Midtbanen sin oppgave var å vinne alt av dueller og å strø baller gjennom til kantene mellom motstandernes midtstoppere og backer. Madelein sin oppgave som spiss var ganske enkel; krige for harde livet, og skåre mål. Forsvaret sin oppgave var å stoppe det som kom, og å slå inn enten på midten, eller å tre igjennom motsatt kantspiller. Keeper Hanna sin oppgave: Ikke slipp inn mål. Den siste oppgaven som alle fikk var å løpe til de var helt tomme. Å forvente at alt dette skal skje kan være litt mye, men samtidig så er det greit å ha noen ambisjoner om hva man kan få til. Og jammen leverte jentene!  Førsteomgangen starter med at vi går rett i strupen på Ottestad, og det tar ikke mer