Gå til hovedinnhold

5-0-seier mot Nordre Land


Nok en fredag med kamp, vårsesongens siste, og denne gangen var det Nordre Land som tok turen til Lena. De lå fra før på plassen under oss med like mange poeng og dårligere målforskjell, så vi kunne forberede oss på en jevn kamp. De siste kampene har det tatt oss lang tid å komme inn i kampen, gjerne en halv omgang, men i kveld startet vi nærmest med et brak. Kun 3 minutter gikk før Ragnhild satte ballen lekkert i hjørnet fra utenfor 16-meteren. Bra start! Den neste halvtimen fortsatte på samme måte, og innen det sto 20 min på klokka, ledet vi 4-0 over en antatt hard motstander! Sofia og Madelein skapte problemer for Nordre Lands forsvar og keeper og sto for de tre siste målene. Vi sto høyere på banen enn vi til tider har gjort i de foregående kampene, noe som resulterte i noen overgangsmuligheter for Nordre Land, men grunnet godt forsvar og en stjerneredning fra Hanna, holdt vi buret rent. Kampen fikk en brå vending da Julie ble skadet og måtte hentes i ambulanse. Det ble da en halvtime pause fra kampen, og vi begynte rett på andreomgang etter det. I utgangspunktet betydde det at vi skulle spille 60 minutter, men det ble avtalt at dommeren skulle blåse av før hvis kampen allerede var avgjort. Den neste halvtimen klarte vi ikke å holde det samme presset, og ballen var mest på vår banehalvdel. I tillegg var det ingen muligheter for å bytte, så det var etter hvert et slitent lag ute på banen. På tross av at Nordre Land stadig nærmet seg målscoring, slukket vi håpet deres da Madelein sendte en herlig ball til Sofia, som ikke gjorde noen feil alene med keeper. Dommeren blåste av etter 45 min, og vi kunne puste lettet ut over en god seier, selv om vi var bekymret for hvordan det gikk med Julie.

Vi kan da ønske alle en velfortjent ferie, og god bedring til Julie!


Kampfakta:
FK Toten - Nordre Land/Torpa 5-0 (4-0)


Nok en god kamp av Madelein, her fra kampen mot Vind/Vardal/Gjøvik-Lyn.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.

Sterk borteseier mot Vind

Mandag kveld var det klart for bortekamp mot Vind, årets siste seriekamp. Jentene våre hadde møtt Vind to ganger før denne sesongen, begge oppgjørene hadde endt med seier, så vi var veldig klare for å ta tre av tre mulige mot Vind. Stian og jeg hadde steppet inn igjen til denne kampen, vi samlet gjengen i garderoben som vanlig en time i forkant, og skravla litt om rubb og rake før vi gikk løs på taktikken. Vi ble enige om å spille på samme måte som mot Ottestad, og gjorde oss klare til match. Under oppvarminga fikk vi se Eva og Kristin utkledd som cheerleadere, så da ble vi naturligvis nødt til å et lagbilde med dem! Så til selve kampen. Vi starter litt forsiktig, og er litt halvveis i det meste vi gjør defensivt. Men vi tør i perioder å ta ned ballen og roe ned spillet, og la kula gjøre jobben. Vi får etter hvert også brukt kantene våre bedre og bedre, men ingen av lagene kommer til de helt store sjansene. Etter halvspilt 1. omgang er Vind-keeperen på en liten bærtur, og d