Gå til hovedinnhold

Tre viktige poeng for damelaget

Sigrid legger på til 5-0
Fredag tok vi imot Etnedal/Nordsinni på kunstgresset. Dette var et lag vi burde slå, og det var vi også innstilt på å gjøre. Det var vi som hadde kontroll, selv om det til tider ble mange høye baller og lite spill langs bakken. Et godt stykke ut i førsteomgang endte et pent frispark fra Ingrid opp i beina til Julie, som satte ballen i mål og sørget for 1-0 til pause. I starten av andreomgang ble vi presset av Etnedal, men vi hadde likevel relativt god kontroll bakover. Etter at Katrine satte 2-0-målet gjenvant vi kontrollen, og den hadde vi egentlig resten av kampen. Vingene og spissen hadde mange bra løp, og Hanna hadde kontroll i motsatt ende av banen. Utover i omgangen la Katrine på til både 3-0 og 4-0 etter fine assist fra henholdsvis Mina Helene og Sigrid. Hat trick! Sigrid fikk så et velfortjent mål etter en veldig god kamp, og satte punktum med 5-0. Dette var tre poeng det var godt å få med seg før bortekampen mot tabelleder Vind/Vardal/Gjøvik-Lyn fredag 1. juni.Kampfakta:
Toten - Etnedal/Nordsinni 5-0 (1-0)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.

Angrep er det beste forsvar

Onsdag kveld var det duket for kamp på ØTIP mellom FK Toten J17 og Ottestad J17. Ottestad hadde kun seire helt tilbake til fjorårets sesong, så her stod jentene en tøff jobb i møte. Vi la en offensiv taktikk på forhånd, en 4-3-3 formasjon med vinger som arbeidet standhaftig både framover og bakover. Midtbanen sin oppgave var å vinne alt av dueller og å strø baller gjennom til kantene mellom motstandernes midtstoppere og backer. Madelein sin oppgave som spiss var ganske enkel; krige for harde livet, og skåre mål. Forsvaret sin oppgave var å stoppe det som kom, og å slå inn enten på midten, eller å tre igjennom motsatt kantspiller. Keeper Hanna sin oppgave: Ikke slipp inn mål. Den siste oppgaven som alle fikk var å løpe til de var helt tomme. Å forvente at alt dette skal skje kan være litt mye, men samtidig så er det greit å ha noen ambisjoner om hva man kan få til. Og jammen leverte jentene!  Førsteomgangen starter med at vi går rett i strupen på Ottestad, og det tar ikke mer