Gå til hovedinnhold

Tre viktige poeng for damelaget

Sigrid legger på til 5-0
Fredag tok vi imot Etnedal/Nordsinni på kunstgresset. Dette var et lag vi burde slå, og det var vi også innstilt på å gjøre. Det var vi som hadde kontroll, selv om det til tider ble mange høye baller og lite spill langs bakken. Et godt stykke ut i førsteomgang endte et pent frispark fra Ingrid opp i beina til Julie, som satte ballen i mål og sørget for 1-0 til pause. I starten av andreomgang ble vi presset av Etnedal, men vi hadde likevel relativt god kontroll bakover. Etter at Katrine satte 2-0-målet gjenvant vi kontrollen, og den hadde vi egentlig resten av kampen. Vingene og spissen hadde mange bra løp, og Hanna hadde kontroll i motsatt ende av banen. Utover i omgangen la Katrine på til både 3-0 og 4-0 etter fine assist fra henholdsvis Mina Helene og Sigrid. Hat trick! Sigrid fikk så et velfortjent mål etter en veldig god kamp, og satte punktum med 5-0. Dette var tre poeng det var godt å få med seg før bortekampen mot tabelleder Vind/Vardal/Gjøvik-Lyn fredag 1. juni.Kampfakta:
Toten - Etnedal/Nordsinni 5-0 (1-0)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.

Sterk borteseier mot Vind

Mandag kveld var det klart for bortekamp mot Vind, årets siste seriekamp. Jentene våre hadde møtt Vind to ganger før denne sesongen, begge oppgjørene hadde endt med seier, så vi var veldig klare for å ta tre av tre mulige mot Vind. Stian og jeg hadde steppet inn igjen til denne kampen, vi samlet gjengen i garderoben som vanlig en time i forkant, og skravla litt om rubb og rake før vi gikk løs på taktikken. Vi ble enige om å spille på samme måte som mot Ottestad, og gjorde oss klare til match. Under oppvarminga fikk vi se Eva og Kristin utkledd som cheerleadere, så da ble vi naturligvis nødt til å et lagbilde med dem! Så til selve kampen. Vi starter litt forsiktig, og er litt halvveis i det meste vi gjør defensivt. Men vi tør i perioder å ta ned ballen og roe ned spillet, og la kula gjøre jobben. Vi får etter hvert også brukt kantene våre bedre og bedre, men ingen av lagene kommer til de helt store sjansene. Etter halvspilt 1. omgang er Vind-keeperen på en liten bærtur, og d