Gå til hovedinnhold

Tre viktige poeng for damelaget

Sigrid legger på til 5-0
Fredag tok vi imot Etnedal/Nordsinni på kunstgresset. Dette var et lag vi burde slå, og det var vi også innstilt på å gjøre. Det var vi som hadde kontroll, selv om det til tider ble mange høye baller og lite spill langs bakken. Et godt stykke ut i førsteomgang endte et pent frispark fra Ingrid opp i beina til Julie, som satte ballen i mål og sørget for 1-0 til pause. I starten av andreomgang ble vi presset av Etnedal, men vi hadde likevel relativt god kontroll bakover. Etter at Katrine satte 2-0-målet gjenvant vi kontrollen, og den hadde vi egentlig resten av kampen. Vingene og spissen hadde mange bra løp, og Hanna hadde kontroll i motsatt ende av banen. Utover i omgangen la Katrine på til både 3-0 og 4-0 etter fine assist fra henholdsvis Mina Helene og Sigrid. Hat trick! Sigrid fikk så et velfortjent mål etter en veldig god kamp, og satte punktum med 5-0. Dette var tre poeng det var godt å få med seg før bortekampen mot tabelleder Vind/Vardal/Gjøvik-Lyn fredag 1. juni.Kampfakta:
Toten - Etnedal/Nordsinni 5-0 (1-0)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sesongens første treningskamp mot Biri

Jenter 19 spilte i dag sesongens første treningskamp, og det var Biri sitt damelag som hadde tatt turen til Lena. Kampen var jevnspilt, og vi tok tidlig ledelsen 1-0 etter scoring av Ragnhild. Biri tok deretter litt over og utlignet til 1-1, mens vi deretter hadde en kjempesjanse til å gå opp til 2-1 etter glimrende spill av Silje og Karina. Istedet var det Biri som gikk opp til 2-1 da vi var for passive etter en corner, og godt keeperspill av både Hanna og Biris keeper gjorde og det ble resultatet til pause. En bra omgang av oss, men Biri var mer bestemte enn oss i de avgjørende situasjonene foran begge mål. I andre omgang hadde vi også store sjanser til å score mål, men det var Biri som puttet på både 3-1 og 4-1, det siste målet også etter at vi ble litt for forsiktig i avklaringene i eget felt. Vi reduserte til 4-2 ved Katrine på slutten, da vi fikk betalt etter å ha jaget og ikke gitt opp en lang ball. Mye positivt fra alle tross et 4-2 tap for Biri. Biri spillte tross alt 3. d

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.