Gå til hovedinnhold

Seier på Vallset søndag kveld

 Etter hjemmeseier mot Hadeland og tap mot Raufoss de siste to ukene, gikk turen til Vallset for en 9’er kamp søndag kveld. Kampen begynte helt forferdelig, jentene var ikke skrudd på, Vallset styrte det som var av spill og vant det som var av dueller. Etter de første 30 minuttene stod det 3 -0 til Vallset. Vi gjorde da noen taktiske grep og endret formasjon, det hjalp og vi kom gradvis inn i kampen igjen. Rett før pause satte Torhild inn 3-1.

I pausa var det ganske mye å ta tak i, men vi var enig i hva som måtte gjøres. Først og fremst måtte vi spille som et lag og prøve å holde ballen på bakken. Da andre omgang startet så det ut som det var et nytt lag som hadde kommet på banen. I løpet av de første minuttene hadde vi to kjempesjanser, men begge blir korrekt avblåst for offside. Vi fortsatte å male på, og den ene store sjansen kom etter den andre. Til slutt måtte målene komme, og da Torhild satte 3-2 ble motstanderen enda mer stressa. Dette hjalp oss til å holde trykket oppe, og 3-3 kom ved Torhild før hun også satte inn 3-4.  Like etter fastsatte Ragnhild sluttresultatet til 3-5.

En knallkamp av jentene der nesten ingenting stemte i første omgang, men der alt stemte i andre omgang og Vallset ble noen nummer for små for våre jenter. Neste kamp er på onsdag mot Ottestad på ØTIP, håper så mange som mulig kommer for å støtte jentene, vi gleder oss!

Skrevet av Magnus Reinsby Gihle


Kommentarer

vyo2rsltf8 sa…
Redesign components quickly and speed up product improvement with quick-turn components. Our automated design analysis will assist correct any difficult machining features before your design is shipped to the manufacturing ground and prevent from costly reworks further down the product improvement phase. Eliminate ready for components to be quoted, if you addContent your 3D CAD file for an prompt quote, we’ll analyze your part geometry to detect any traits that may be|that might be|which may be} difficult Shower Caps Disposable to machine. We carry greater than 15 varieties and grades of steel and plastic supplies that are be} acceptable for quantity of} part capabilities and industries.

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.

Angrep er det beste forsvar

Onsdag kveld var det duket for kamp på ØTIP mellom FK Toten J17 og Ottestad J17. Ottestad hadde kun seire helt tilbake til fjorårets sesong, så her stod jentene en tøff jobb i møte. Vi la en offensiv taktikk på forhånd, en 4-3-3 formasjon med vinger som arbeidet standhaftig både framover og bakover. Midtbanen sin oppgave var å vinne alt av dueller og å strø baller gjennom til kantene mellom motstandernes midtstoppere og backer. Madelein sin oppgave som spiss var ganske enkel; krige for harde livet, og skåre mål. Forsvaret sin oppgave var å stoppe det som kom, og å slå inn enten på midten, eller å tre igjennom motsatt kantspiller. Keeper Hanna sin oppgave: Ikke slipp inn mål. Den siste oppgaven som alle fikk var å løpe til de var helt tomme. Å forvente at alt dette skal skje kan være litt mye, men samtidig så er det greit å ha noen ambisjoner om hva man kan få til. Og jammen leverte jentene!  Førsteomgangen starter med at vi går rett i strupen på Ottestad, og det tar ikke mer