Gå til hovedinnhold

Seier på Vallset søndag kveld

 Etter hjemmeseier mot Hadeland og tap mot Raufoss de siste to ukene, gikk turen til Vallset for en 9’er kamp søndag kveld. Kampen begynte helt forferdelig, jentene var ikke skrudd på, Vallset styrte det som var av spill og vant det som var av dueller. Etter de første 30 minuttene stod det 3 -0 til Vallset. Vi gjorde da noen taktiske grep og endret formasjon, det hjalp og vi kom gradvis inn i kampen igjen. Rett før pause satte Torhild inn 3-1.

I pausa var det ganske mye å ta tak i, men vi var enig i hva som måtte gjøres. Først og fremst måtte vi spille som et lag og prøve å holde ballen på bakken. Da andre omgang startet så det ut som det var et nytt lag som hadde kommet på banen. I løpet av de første minuttene hadde vi to kjempesjanser, men begge blir korrekt avblåst for offside. Vi fortsatte å male på, og den ene store sjansen kom etter den andre. Til slutt måtte målene komme, og da Torhild satte 3-2 ble motstanderen enda mer stressa. Dette hjalp oss til å holde trykket oppe, og 3-3 kom ved Torhild før hun også satte inn 3-4.  Like etter fastsatte Ragnhild sluttresultatet til 3-5.

En knallkamp av jentene der nesten ingenting stemte i første omgang, men der alt stemte i andre omgang og Vallset ble noen nummer for små for våre jenter. Neste kamp er på onsdag mot Ottestad på ØTIP, håper så mange som mulig kommer for å støtte jentene, vi gleder oss!

Skrevet av Magnus Reinsby Gihle


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.

Sterk borteseier mot Vind

Mandag kveld var det klart for bortekamp mot Vind, årets siste seriekamp. Jentene våre hadde møtt Vind to ganger før denne sesongen, begge oppgjørene hadde endt med seier, så vi var veldig klare for å ta tre av tre mulige mot Vind. Stian og jeg hadde steppet inn igjen til denne kampen, vi samlet gjengen i garderoben som vanlig en time i forkant, og skravla litt om rubb og rake før vi gikk løs på taktikken. Vi ble enige om å spille på samme måte som mot Ottestad, og gjorde oss klare til match. Under oppvarminga fikk vi se Eva og Kristin utkledd som cheerleadere, så da ble vi naturligvis nødt til å et lagbilde med dem! Så til selve kampen. Vi starter litt forsiktig, og er litt halvveis i det meste vi gjør defensivt. Men vi tør i perioder å ta ned ballen og roe ned spillet, og la kula gjøre jobben. Vi får etter hvert også brukt kantene våre bedre og bedre, men ingen av lagene kommer til de helt store sjansene. Etter halvspilt 1. omgang er Vind-keeperen på en liten bærtur, og d