Gå til hovedinnhold

Seier i siste match

Det har gått et par dager, og seiersrusen har stilnet litt. Vi spilte siste kamp onsdag, hjemme på Fauchaldplassen, mot Vind. Forøvrig også den siste seriekampen med Morten og meg. Som vi sa til jentene etter kampen, har det vært opp og nedturer, men jentene er en fantastisk gjeng å jobbe med. Det kommer etterhvert til å bli et savn.

Selve kampen, er en kamp vi sett under ett har full kontroll på. Vi blir enige om å spille det spillet vi vet vi har inne, og kontrollere kampen. Dette funker delvis. Vi kontrollerer kampen, og tar ut deres beste spiller på midtbanen rimelig bra. Dessverre slipper vi oss ned til balltempoet til Vind, og finspillet uteblir. Riktignok skaper vi et par sjanser som er centimetere unna å gå inn, men er litt uheldige og udyktige foran målet til Vind. Moro å se Ina bak der, som tar det som kommer veldig greit. 0-0 til pause.

I 2.omgang prøver vi å spille mer ball, men vi kan bli enda råere på å involvere midtbanen. Dvs tørre å bruke ballspillerene våre inne sentralt til det oppbyggende spillet. Det hender vi får det litt "travelt" og går mye i lengderetning. Å spille ball krever også flere samtidige bevegelser, ellers blir det vanskelig. Vi produserer fortsatt sjanser, men er fortsatt litt unøyaktige, udyktige og uheldige på den nest siste, forløsende pasningen. Vi jager mål mot slutten, og flytter Ragnhild opp fra sin stopperplass til sentral midtbane for å etablere oss mer sentralt. Må ellers også si at alle våre defensive spillere gjør en prikkfri kamp. Cirka 15 min før slutt får Amina sitt livs treff da Vind sin keeper er på tur, og setter ballen i mål. Jammen gikk tiden sakte mens ballen var i lufta! Herifra kontrollerer vi kampen inn til seier. Deilig! Fin avslutning på vårsesongen.

Vi ender på 8 poeng; 2 seire, 2 uavgjort og 3 tap.

Kampfakta;

Pause: 0-0
Slutt: 1-0(Amina)

Kommentarer

Anonym sa…
Water Table sized to chop full width sheets so you'll be able to|you possibly can} minimize extra parts sooner. CrossFire PRO machine orders positioned right now are estimated to ship within 2 weeks.You are entitled to Baby Lounger a full refund minus a 2.4% transaction fee till your order ships. For the most effective MarketWatch.com experience, please replace to a modern browser. Here at Zacks, our focus is on the confirmed Zacks Rank system, which emphasizes earnings estimates and estimate revisions search out|to search out} nice shares.

Populære innlegg fra denne bloggen

Sesongens første treningskamp mot Biri

Jenter 19 spilte i dag sesongens første treningskamp, og det var Biri sitt damelag som hadde tatt turen til Lena. Kampen var jevnspilt, og vi tok tidlig ledelsen 1-0 etter scoring av Ragnhild. Biri tok deretter litt over og utlignet til 1-1, mens vi deretter hadde en kjempesjanse til å gå opp til 2-1 etter glimrende spill av Silje og Karina. Istedet var det Biri som gikk opp til 2-1 da vi var for passive etter en corner, og godt keeperspill av både Hanna og Biris keeper gjorde og det ble resultatet til pause. En bra omgang av oss, men Biri var mer bestemte enn oss i de avgjørende situasjonene foran begge mål. I andre omgang hadde vi også store sjanser til å score mål, men det var Biri som puttet på både 3-1 og 4-1, det siste målet også etter at vi ble litt for forsiktig i avklaringene i eget felt. Vi reduserte til 4-2 ved Katrine på slutten, da vi fikk betalt etter å ha jaget og ikke gitt opp en lang ball. Mye positivt fra alle tross et 4-2 tap for Biri. Biri spillte tross alt 3. d

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.