Gå til hovedinnhold

Seier i siste match

Det har gått et par dager, og seiersrusen har stilnet litt. Vi spilte siste kamp onsdag, hjemme på Fauchaldplassen, mot Vind. Forøvrig også den siste seriekampen med Morten og meg. Som vi sa til jentene etter kampen, har det vært opp og nedturer, men jentene er en fantastisk gjeng å jobbe med. Det kommer etterhvert til å bli et savn.

Selve kampen, er en kamp vi sett under ett har full kontroll på. Vi blir enige om å spille det spillet vi vet vi har inne, og kontrollere kampen. Dette funker delvis. Vi kontrollerer kampen, og tar ut deres beste spiller på midtbanen rimelig bra. Dessverre slipper vi oss ned til balltempoet til Vind, og finspillet uteblir. Riktignok skaper vi et par sjanser som er centimetere unna å gå inn, men er litt uheldige og udyktige foran målet til Vind. Moro å se Ina bak der, som tar det som kommer veldig greit. 0-0 til pause.

I 2.omgang prøver vi å spille mer ball, men vi kan bli enda råere på å involvere midtbanen. Dvs tørre å bruke ballspillerene våre inne sentralt til det oppbyggende spillet. Det hender vi får det litt "travelt" og går mye i lengderetning. Å spille ball krever også flere samtidige bevegelser, ellers blir det vanskelig. Vi produserer fortsatt sjanser, men er fortsatt litt unøyaktige, udyktige og uheldige på den nest siste, forløsende pasningen. Vi jager mål mot slutten, og flytter Ragnhild opp fra sin stopperplass til sentral midtbane for å etablere oss mer sentralt. Må ellers også si at alle våre defensive spillere gjør en prikkfri kamp. Cirka 15 min før slutt får Amina sitt livs treff da Vind sin keeper er på tur, og setter ballen i mål. Jammen gikk tiden sakte mens ballen var i lufta! Herifra kontrollerer vi kampen inn til seier. Deilig! Fin avslutning på vårsesongen.

Vi ender på 8 poeng; 2 seire, 2 uavgjort og 3 tap.

Kampfakta;

Pause: 0-0
Slutt: 1-0(Amina)

Kommentarer

Anonym sa…
Water Table sized to chop full width sheets so you'll be able to|you possibly can} minimize extra parts sooner. CrossFire PRO machine orders positioned right now are estimated to ship within 2 weeks.You are entitled to Baby Lounger a full refund minus a 2.4% transaction fee till your order ships. For the most effective MarketWatch.com experience, please replace to a modern browser. Here at Zacks, our focus is on the confirmed Zacks Rank system, which emphasizes earnings estimates and estimate revisions search out|to search out} nice shares.

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.

Angrep er det beste forsvar

Onsdag kveld var det duket for kamp på ØTIP mellom FK Toten J17 og Ottestad J17. Ottestad hadde kun seire helt tilbake til fjorårets sesong, så her stod jentene en tøff jobb i møte. Vi la en offensiv taktikk på forhånd, en 4-3-3 formasjon med vinger som arbeidet standhaftig både framover og bakover. Midtbanen sin oppgave var å vinne alt av dueller og å strø baller gjennom til kantene mellom motstandernes midtstoppere og backer. Madelein sin oppgave som spiss var ganske enkel; krige for harde livet, og skåre mål. Forsvaret sin oppgave var å stoppe det som kom, og å slå inn enten på midten, eller å tre igjennom motsatt kantspiller. Keeper Hanna sin oppgave: Ikke slipp inn mål. Den siste oppgaven som alle fikk var å løpe til de var helt tomme. Å forvente at alt dette skal skje kan være litt mye, men samtidig så er det greit å ha noen ambisjoner om hva man kan få til. Og jammen leverte jentene!  Førsteomgangen starter med at vi går rett i strupen på Ottestad, og det tar ikke mer