Gå til hovedinnhold

Idrettsglede på Lena Stadion

Aldri har det vært så vanskelig å komme til ordet i en pauseprat som i går, men jammen var det moro! Gårsdagens thriller av en fotballkamp mot serieleder Biri i J17 1. divisjon var virkelig forrykende! Allerede i første angrep produserer vi en sjanse der det kunne blitt 1-0, men stillingen holder seg. Kort tid etter får Biri idømt straffe for hands. De blir ikke helt enige om hvem som skal ta den, og straffetaker ser lite komfortabel ut da hun setter straffen like til side for beina på Ina som redder! Fortsatt 0-0 altså. Etter 13 spilte minutter, på det som kanskje mange kunne tro var et innøvd trekk, setter Torild 1-0. Ballen blir slått langt fra høyre kant, over forsvaret og ned på innsiden(!) av foten til Torild, som setter ballen direkte i mål. Fine prestasjoner her. Biri sin utligning til 1-1 kommer drøye kvarteret etter på en noe heldig, men frekk, hælflikk etter corner fra venstre. 


Så tar det helt av i 2.omgang. Jentene går igjen rett i strupen på Biri. Katrine drar mesterlig av et par spillere på venstre kant, sentrer på tvers mellom keeper og forsvar til en umarkert Torild på bakre stolpe. Tomålsskårer! Drøye 10 minutter senere drar Nora Tømte, Biris klart beste spiller som vi lenge hadde god kontroll på, av et par av våre spillere og setter pent 2-2. Vi styrer så kampen helt. Vi vinner alle dueller, alle andreballer, og går virkelig i krigen. Strålende laginnsats med stor L! Vi gjør mange bytter i denne perioden siden vi er hele 17 spillere, og absolutt alle gir jernet og presterer. Med kort tid i mellom setter Amina og Madelein 2 fine mål, etter et soloraid og en fin prestasjon av Ida. Godt satt begge to. Men rett etter at vi har lagt på til 4-2 dribler Nora fra Biri seg igjen fri, denne gang på høyre kant og legger inn på bakre stolpe. Redusering til 4-3. Deretter blir vi presset ekstremt lavt, men rydder unna det meste. Helt til Biris beste spiller, som også er en av de beste på damelaget deres i 3. divisjon, setter 4-4 like før full tid. I den tiden Biri bruker på å feire utligningen skinner virkelig Morten. På det som må være overtid "beordrer" geniet fra Øverskreien, og jeg siterer; "Spill til Ingrid. Ingrid slå langt i bakrom. Katrine; skår!" Og det er nøyaktig det vi gjør, Katrine setter seiersmålet til 5-4!!! 

All ære til alle dere spillere, dette var virkelig fortjent i en ellevill fotballkamp! Nå ser vi mot tabelltoppen, det er bare å gratulere! Morten og jeg er stolte, og det tror jeg jammen meg foreldrene deres og andre som så på også er. Dette var virkelig idrettsglede!

Pause: 1-1 (Torild)
Slutt: 5-4 (Torild, Amina, Madelein, Katrine) 
Gule kort; Amina og Kristine

Skrevet av Stian Søreng

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sesongens første treningskamp mot Biri

Jenter 19 spilte i dag sesongens første treningskamp, og det var Biri sitt damelag som hadde tatt turen til Lena. Kampen var jevnspilt, og vi tok tidlig ledelsen 1-0 etter scoring av Ragnhild. Biri tok deretter litt over og utlignet til 1-1, mens vi deretter hadde en kjempesjanse til å gå opp til 2-1 etter glimrende spill av Silje og Karina. Istedet var det Biri som gikk opp til 2-1 da vi var for passive etter en corner, og godt keeperspill av både Hanna og Biris keeper gjorde og det ble resultatet til pause. En bra omgang av oss, men Biri var mer bestemte enn oss i de avgjørende situasjonene foran begge mål. I andre omgang hadde vi også store sjanser til å score mål, men det var Biri som puttet på både 3-1 og 4-1, det siste målet også etter at vi ble litt for forsiktig i avklaringene i eget felt. Vi reduserte til 4-2 ved Katrine på slutten, da vi fikk betalt etter å ha jaget og ikke gitt opp en lang ball. Mye positivt fra alle tross et 4-2 tap for Biri. Biri spillte tross alt 3. d

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.