Gå til hovedinnhold

Uavgjort mot Lillehammer i serieåpningen


Endelig var det seriestart; dette har alle ventet på!


Det var en noe spent og smånervøs gjeng(tror vi) før match, men dette lover alltid bra, særlig i serieåpninga. Morten og jeg har faktisk tapt mot Lillehammer før, og har litt respekt for klubben. Denne gangen vet vi lite om motstanderen, annet enn at de vant ganske klart i første match. Vi blir derfor enige om at vi skal starte noe kynisk og ikke ta noen som helst sjanser i starten. Vi merker derimot fort at dette er et lag det er muligheter for, og bestemmer oss litt gradvis for å presse litt høyere. Faktisk styrer vi kampen allerede etter 5 minutter.

 Ingen av lagene skaper noe i starten, og det er egentlig litt uventet at Lillehammer tar ledelsen etter 18 minutter. Vi viser kjempebra spirit, og ingen starter å deppe, men bretter heller opp ermene. Vi spiller tidvis ekstremt bra fotball, akkurat slik vi har trent på, og vinner stort sett alt av dueller. Etter 31 spilte får vi uttelling ved at Ingeborg drar av et par spillere, og setter ballen kontrollert og enkelt ned i hjørnet. 1-1! Vi fortsetter å male på, og jager og stresser Lillehammer i oppspillfasen. 2-1 kommer ved Stine. Kort etter vinner Inga meget solid en duell høyt oppe i banen. Ballen detter ned hos Ragnhild, som setter 3-1 etter 33 spilte. Litt kjedelig er det at Lillehammer reduserer noe heldig på det som nesten er siste spark før pause. Pauseresultatet blir da 3-2.

 Andre omgang fortsetter egentlig der den første slapp. Vi styrer kampbildet og vi produserer et par fete sjanser. Alene med keeper, på etterspill etter corner og et par etter pene kombinasjoner. Lillehammer ligger litt lavt, men greier likevel å skape et par sjanser på det eneste de er gode på; slå i bakrom. Særlig da vi ikke greier å stå tett nok oppi den som slår pasningen, og de får litt rom. Lillehammer greier dessverre å redusere mot slutten, og presser faktisk på mot slutten. Særlig med dødballsituasjoner. Hanna avverger pent, og det ender 3-3.

Greit resultat i en meget positiv serieåpning. Fortsetter vi i samme spor, blir dette bra!
Pause; 3-2(Ingeborg og Stine)
Slutt; 3-3(Ragnhild)

Vi ser frem mot neste kamp og revansje mot Søndre land førstkommende onsdag!


lagt inn 6. mai 2017, 12:08 av Arne Raddum

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.

Sterk borteseier mot Vind

Mandag kveld var det klart for bortekamp mot Vind, årets siste seriekamp. Jentene våre hadde møtt Vind to ganger før denne sesongen, begge oppgjørene hadde endt med seier, så vi var veldig klare for å ta tre av tre mulige mot Vind. Stian og jeg hadde steppet inn igjen til denne kampen, vi samlet gjengen i garderoben som vanlig en time i forkant, og skravla litt om rubb og rake før vi gikk løs på taktikken. Vi ble enige om å spille på samme måte som mot Ottestad, og gjorde oss klare til match. Under oppvarminga fikk vi se Eva og Kristin utkledd som cheerleadere, så da ble vi naturligvis nødt til å et lagbilde med dem! Så til selve kampen. Vi starter litt forsiktig, og er litt halvveis i det meste vi gjør defensivt. Men vi tør i perioder å ta ned ballen og roe ned spillet, og la kula gjøre jobben. Vi får etter hvert også brukt kantene våre bedre og bedre, men ingen av lagene kommer til de helt store sjansene. Etter halvspilt 1. omgang er Vind-keeperen på en liten bærtur, og d