Gå til hovedinnhold

Kampreferat Søndre Land


I denne matchen vet vi hvilken motstander vi står ovenfor. Vi tapte 7-1 mot det samme laget tidligere i vår.

Søndre er et lag som konsekvent ønsker å bruke enhver mulighet til å slå igjennom sin enormt raske kantspiller eller spiss 1mot1 i bakrom. Vi vet fra kampen mot Lillehammer at det lønner seg å "trøkke" til i dueller, og gjerne være i forkant. kampplanen blir å hindre Søndre i nettopp dette. Får de det til, senker vi hele laget og beskytter egen boks med det vi har. Vi greier i stor grad dette, selv om riktignok Søndre kommer til et par store sjanser. Selv om ikke alt ser like pent ut, holder vi tett bakover. Helt frem til det står 40 min, og dommer Pedersen er i ferd med å blåse av for pause.  Tilfeldigheter, som det blir flere av i avgjørende situasjoner i andre omgang, gjør at Søndre kommer igjennom på venstre kant. De slår inn, vi vinner duellen, men det oppstår litt flipperspill og de får krangla inn 1-0 til pause.

I pausepraten blir vi enige om å gjøre det litt enklere og prøve å vinkle spillet ut på kant. Helst både defensivt og offensivt. Vi lykkes ikke helt, og det stopper seg ofte med den nest siste pasningen. Vi skaper sjansene vi trenger, men mangler det lille ekstra killer-instinktet i dag. Etter 65` har Søndre kast på vår høyre back. Er usikker på om hun som slår innlegget og mottar pasningen etter kastet er i offside, men innlegget kommer og de setter ballen i hjørnet fra 5 meter. På duellen etter et frispark i det 70`ende er det vanskelig å se, men tror muligens de får headet i bakhodet på en av våre spillere og ballen går rett under fingertuppene på Hanna. Rett meg gjerne, men det ser ut som uflaks, selv om det er en del av gamet. Rett før slutt setter de 4-0, som fastsetter sluttresultatet.
Det er helt fair å si Søndre var bedre oss i denne kampen. Føler kanskje 4-0 er litt "brutalt", men det er nå sluttsifrene. Vi satser på bedre resultat mot Otta, som per dags dato er serieleder etter 3 spilte. de har 2 seire og en uavgjort.

Pause; 1-0
Slutt; 4-0

lagt inn 11. mai 2017, 21:48 av Arne Raddum

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.

Angrep er det beste forsvar

Onsdag kveld var det duket for kamp på ØTIP mellom FK Toten J17 og Ottestad J17. Ottestad hadde kun seire helt tilbake til fjorårets sesong, så her stod jentene en tøff jobb i møte. Vi la en offensiv taktikk på forhånd, en 4-3-3 formasjon med vinger som arbeidet standhaftig både framover og bakover. Midtbanen sin oppgave var å vinne alt av dueller og å strø baller gjennom til kantene mellom motstandernes midtstoppere og backer. Madelein sin oppgave som spiss var ganske enkel; krige for harde livet, og skåre mål. Forsvaret sin oppgave var å stoppe det som kom, og å slå inn enten på midten, eller å tre igjennom motsatt kantspiller. Keeper Hanna sin oppgave: Ikke slipp inn mål. Den siste oppgaven som alle fikk var å løpe til de var helt tomme. Å forvente at alt dette skal skje kan være litt mye, men samtidig så er det greit å ha noen ambisjoner om hva man kan få til. Og jammen leverte jentene!  Førsteomgangen starter med at vi går rett i strupen på Ottestad, og det tar ikke mer