Gå til hovedinnhold

Kampreferat Søndre Land


I denne matchen vet vi hvilken motstander vi står ovenfor. Vi tapte 7-1 mot det samme laget tidligere i vår.

Søndre er et lag som konsekvent ønsker å bruke enhver mulighet til å slå igjennom sin enormt raske kantspiller eller spiss 1mot1 i bakrom. Vi vet fra kampen mot Lillehammer at det lønner seg å "trøkke" til i dueller, og gjerne være i forkant. kampplanen blir å hindre Søndre i nettopp dette. Får de det til, senker vi hele laget og beskytter egen boks med det vi har. Vi greier i stor grad dette, selv om riktignok Søndre kommer til et par store sjanser. Selv om ikke alt ser like pent ut, holder vi tett bakover. Helt frem til det står 40 min, og dommer Pedersen er i ferd med å blåse av for pause.  Tilfeldigheter, som det blir flere av i avgjørende situasjoner i andre omgang, gjør at Søndre kommer igjennom på venstre kant. De slår inn, vi vinner duellen, men det oppstår litt flipperspill og de får krangla inn 1-0 til pause.

I pausepraten blir vi enige om å gjøre det litt enklere og prøve å vinkle spillet ut på kant. Helst både defensivt og offensivt. Vi lykkes ikke helt, og det stopper seg ofte med den nest siste pasningen. Vi skaper sjansene vi trenger, men mangler det lille ekstra killer-instinktet i dag. Etter 65` har Søndre kast på vår høyre back. Er usikker på om hun som slår innlegget og mottar pasningen etter kastet er i offside, men innlegget kommer og de setter ballen i hjørnet fra 5 meter. På duellen etter et frispark i det 70`ende er det vanskelig å se, men tror muligens de får headet i bakhodet på en av våre spillere og ballen går rett under fingertuppene på Hanna. Rett meg gjerne, men det ser ut som uflaks, selv om det er en del av gamet. Rett før slutt setter de 4-0, som fastsetter sluttresultatet.
Det er helt fair å si Søndre var bedre oss i denne kampen. Føler kanskje 4-0 er litt "brutalt", men det er nå sluttsifrene. Vi satser på bedre resultat mot Otta, som per dags dato er serieleder etter 3 spilte. de har 2 seire og en uavgjort.

Pause; 1-0
Slutt; 4-0

lagt inn 11. mai 2017, 21:48 av Arne Raddum

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sesongens første treningskamp mot Biri

Jenter 19 spilte i dag sesongens første treningskamp, og det var Biri sitt damelag som hadde tatt turen til Lena. Kampen var jevnspilt, og vi tok tidlig ledelsen 1-0 etter scoring av Ragnhild. Biri tok deretter litt over og utlignet til 1-1, mens vi deretter hadde en kjempesjanse til å gå opp til 2-1 etter glimrende spill av Silje og Karina. Istedet var det Biri som gikk opp til 2-1 da vi var for passive etter en corner, og godt keeperspill av både Hanna og Biris keeper gjorde og det ble resultatet til pause. En bra omgang av oss, men Biri var mer bestemte enn oss i de avgjørende situasjonene foran begge mål. I andre omgang hadde vi også store sjanser til å score mål, men det var Biri som puttet på både 3-1 og 4-1, det siste målet også etter at vi ble litt for forsiktig i avklaringene i eget felt. Vi reduserte til 4-2 ved Katrine på slutten, da vi fikk betalt etter å ha jaget og ikke gitt opp en lang ball. Mye positivt fra alle tross et 4-2 tap for Biri. Biri spillte tross alt 3. d

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.