Gå til hovedinnhold

Tap i jevnspilt match mot Skreia


Siste treningskamp før seriestart ble spilt onsdag 19.april mot Skreia, på Skreia. Vi møtte opp med 13 jenter, mot et fint-spillende Skreia lag, som hadde med 2 gode gutter på "prøvespill" for å fylle laget sitt.

Vi visste på forhånd at Skreia var et godt lag, men vi blir likevel enige om å gå ut mye tøffere enn det vi har gjort før. Kanskje noe kynisk, men fin-spillet kommer etterhvert, for begge lag. Kampen bikker egentlig fram og tilbake i 25 minutter, der begge lag har småsjanser og halvsjanser, og mye fine kombinasjoner. For vår egen del greier vi å jobbe som et lag, og unngår å jobbe en og en. Alle fighter og har en helt annen innstilling enn tidligere. Dette lover bra til seriestart! I tillegg greier vi å involvere flere spillere, og ha flere trekk for å jobbe oss framover i banen. Vi lar rett og slett ballen gjøre litt av jobben.

Etter 25 spilte kommer en av gutta til Skreia seg forbi på høyrekanten, og fyrer av et skudd, som går i mål. Ut i fra kampbildet er dette kanskje greit, men vi utlignet ved Madelein et par minutter senere. Dette er slettes ikke ufortjent. Begge lag spiller bra, og går til pause med 1-1. Dessverre dra vi med oss en skade til pause, og er med det en innbytter mindre i 2.omgang, men det er sånt som skjer.

Kampen fortsetter med noe av det samme kampbildet som i 1.omgang, men vi får etterhvert et lite overtak. Vi får riktignok ikke uttelling med det første, men vi fortsetter å presse høyt i banen. Vi gjorde oss en erfaring i 1.omgang at Skreia var meget usikre i oppspillsfasen bakfra. De prøvde konsekvent å spille seg ut, men så ingen løsninger framover i banen da spillerne våre greier å stresse deres offensive såpass og stå så så bra som vi gjør oppi rygg. Så vi pusher videre, og får uttelling og går opp i ledelsen etter 60 spilte ved Amina. Dessverre får vi en imot feil vei like etterpå, og det står 2-2. Alle gjør en heroisk innsats gjennom hele kampen, og løper seg litt tomme. Mange har kanskje behov for å bytte, men vi får det egentlig ikke til. Skreia, med guttene i hovedrollen, skårer så 2 mål på 5 min og sluttresultatet blir 4-2.

Kort oppsummert; en meget god gjennomkjøring til seriestart 3.mai.Pause; 1-1(Madelein)

Slutt; 4-2(Amina)

lagt inn 24. apr. 2017, 06:54 av Arne Raddum

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sesongens første treningskamp mot Biri

Jenter 19 spilte i dag sesongens første treningskamp, og det var Biri sitt damelag som hadde tatt turen til Lena. Kampen var jevnspilt, og vi tok tidlig ledelsen 1-0 etter scoring av Ragnhild. Biri tok deretter litt over og utlignet til 1-1, mens vi deretter hadde en kjempesjanse til å gå opp til 2-1 etter glimrende spill av Silje og Karina. Istedet var det Biri som gikk opp til 2-1 da vi var for passive etter en corner, og godt keeperspill av både Hanna og Biris keeper gjorde og det ble resultatet til pause. En bra omgang av oss, men Biri var mer bestemte enn oss i de avgjørende situasjonene foran begge mål. I andre omgang hadde vi også store sjanser til å score mål, men det var Biri som puttet på både 3-1 og 4-1, det siste målet også etter at vi ble litt for forsiktig i avklaringene i eget felt. Vi reduserte til 4-2 ved Katrine på slutten, da vi fikk betalt etter å ha jaget og ikke gitt opp en lang ball. Mye positivt fra alle tross et 4-2 tap for Biri. Biri spillte tross alt 3. d

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.