Gå til hovedinnhold

Tap i jevnspilt match mot Skreia


Siste treningskamp før seriestart ble spilt onsdag 19.april mot Skreia, på Skreia. Vi møtte opp med 13 jenter, mot et fint-spillende Skreia lag, som hadde med 2 gode gutter på "prøvespill" for å fylle laget sitt.

Vi visste på forhånd at Skreia var et godt lag, men vi blir likevel enige om å gå ut mye tøffere enn det vi har gjort før. Kanskje noe kynisk, men fin-spillet kommer etterhvert, for begge lag. Kampen bikker egentlig fram og tilbake i 25 minutter, der begge lag har småsjanser og halvsjanser, og mye fine kombinasjoner. For vår egen del greier vi å jobbe som et lag, og unngår å jobbe en og en. Alle fighter og har en helt annen innstilling enn tidligere. Dette lover bra til seriestart! I tillegg greier vi å involvere flere spillere, og ha flere trekk for å jobbe oss framover i banen. Vi lar rett og slett ballen gjøre litt av jobben.

Etter 25 spilte kommer en av gutta til Skreia seg forbi på høyrekanten, og fyrer av et skudd, som går i mål. Ut i fra kampbildet er dette kanskje greit, men vi utlignet ved Madelein et par minutter senere. Dette er slettes ikke ufortjent. Begge lag spiller bra, og går til pause med 1-1. Dessverre dra vi med oss en skade til pause, og er med det en innbytter mindre i 2.omgang, men det er sånt som skjer.

Kampen fortsetter med noe av det samme kampbildet som i 1.omgang, men vi får etterhvert et lite overtak. Vi får riktignok ikke uttelling med det første, men vi fortsetter å presse høyt i banen. Vi gjorde oss en erfaring i 1.omgang at Skreia var meget usikre i oppspillsfasen bakfra. De prøvde konsekvent å spille seg ut, men så ingen løsninger framover i banen da spillerne våre greier å stresse deres offensive såpass og stå så så bra som vi gjør oppi rygg. Så vi pusher videre, og får uttelling og går opp i ledelsen etter 60 spilte ved Amina. Dessverre får vi en imot feil vei like etterpå, og det står 2-2. Alle gjør en heroisk innsats gjennom hele kampen, og løper seg litt tomme. Mange har kanskje behov for å bytte, men vi får det egentlig ikke til. Skreia, med guttene i hovedrollen, skårer så 2 mål på 5 min og sluttresultatet blir 4-2.

Kort oppsummert; en meget god gjennomkjøring til seriestart 3.mai.Pause; 1-1(Madelein)

Slutt; 4-2(Amina)

lagt inn 24. apr. 2017, 06:54 av Arne Raddum

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.

Angrep er det beste forsvar

Onsdag kveld var det duket for kamp på ØTIP mellom FK Toten J17 og Ottestad J17. Ottestad hadde kun seire helt tilbake til fjorårets sesong, så her stod jentene en tøff jobb i møte. Vi la en offensiv taktikk på forhånd, en 4-3-3 formasjon med vinger som arbeidet standhaftig både framover og bakover. Midtbanen sin oppgave var å vinne alt av dueller og å strø baller gjennom til kantene mellom motstandernes midtstoppere og backer. Madelein sin oppgave som spiss var ganske enkel; krige for harde livet, og skåre mål. Forsvaret sin oppgave var å stoppe det som kom, og å slå inn enten på midten, eller å tre igjennom motsatt kantspiller. Keeper Hanna sin oppgave: Ikke slipp inn mål. Den siste oppgaven som alle fikk var å løpe til de var helt tomme. Å forvente at alt dette skal skje kan være litt mye, men samtidig så er det greit å ha noen ambisjoner om hva man kan få til. Og jammen leverte jentene!  Førsteomgangen starter med at vi går rett i strupen på Ottestad, og det tar ikke mer