Gå til hovedinnhold

Kampreferat Søndre Land


Denne kampen ble på mange måter ikke helt som vi hadde forventet og som vi hadde planlagt. 


Vi ble enige om å være mer på fra start sammenlignet med de foregående kampene, noe jeg tror vi egentlig var. Derfor går lufta litt ut av alle når Søndre Land plutselig er gjennom etter få sekunder, nesten rett etter avspark, og setter det første for dagen. Det ryktes om en solid offside, men dette er ikke noe vi får gjort noe med. Plutselig, ikke lenge etter, oppstår det litt klabb og babb i Søndre lands`16-meter, og Torild får tuppet ballen inn på sedvanlig vis. Kampen bølger deretter lenge litt fram og tilbake. Plutselig igjen er Søndre land igjennom igjen og setter deres andre. Så, uten at egentlig noen skjønner noe som helst, er det plutselig dømt straffe imot oss. Vet ikke om det er riktig, men de setter sitt tredje.

Vi kommer litt tilbake i fatning etter en liten pauseprat, men jevnt over hele kampen ser det ut som om vi mangler litt motivasjon, trøkk og vilje til å vinne de avgjørende duellene, ta de tunge løpene og vinne de viktige andre-ballene. Søndre putter 4 til, og vinner 7-1. I dag var muligens dette et riktig resultat, men på en normal og god dag, er vi minst like gode. Også i dag ser vi tendenser, og det finnes absolutt lyspunkter. Tenker særlig på innsatsen til Amina i andre omgang der hun løper og løper, og jobber og jobber. Dette smitter; vi trenger flere sånne. Det er lov å bytte hvis en er sliten. Heller ingen lett dag for Hanna i gållen, men hun hjelper oss veldig med et par gode redninger. Ingen grunn til å grave seg ned for dette jenter!


Vi takker søndre for kampen.Pauseresultat- 3-1(Torild)

Slutt- 7-1

lagt inn 3. apr. 2017, 21:15 av Arne Raddum

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.

Angrep er det beste forsvar

Onsdag kveld var det duket for kamp på ØTIP mellom FK Toten J17 og Ottestad J17. Ottestad hadde kun seire helt tilbake til fjorårets sesong, så her stod jentene en tøff jobb i møte. Vi la en offensiv taktikk på forhånd, en 4-3-3 formasjon med vinger som arbeidet standhaftig både framover og bakover. Midtbanen sin oppgave var å vinne alt av dueller og å strø baller gjennom til kantene mellom motstandernes midtstoppere og backer. Madelein sin oppgave som spiss var ganske enkel; krige for harde livet, og skåre mål. Forsvaret sin oppgave var å stoppe det som kom, og å slå inn enten på midten, eller å tre igjennom motsatt kantspiller. Keeper Hanna sin oppgave: Ikke slipp inn mål. Den siste oppgaven som alle fikk var å løpe til de var helt tomme. Å forvente at alt dette skal skje kan være litt mye, men samtidig så er det greit å ha noen ambisjoner om hva man kan få til. Og jammen leverte jentene!  Førsteomgangen starter med at vi går rett i strupen på Ottestad, og det tar ikke mer