Gå til hovedinnhold

Kampreferat Søndre Land


Denne kampen ble på mange måter ikke helt som vi hadde forventet og som vi hadde planlagt. 


Vi ble enige om å være mer på fra start sammenlignet med de foregående kampene, noe jeg tror vi egentlig var. Derfor går lufta litt ut av alle når Søndre Land plutselig er gjennom etter få sekunder, nesten rett etter avspark, og setter det første for dagen. Det ryktes om en solid offside, men dette er ikke noe vi får gjort noe med. Plutselig, ikke lenge etter, oppstår det litt klabb og babb i Søndre lands`16-meter, og Torild får tuppet ballen inn på sedvanlig vis. Kampen bølger deretter lenge litt fram og tilbake. Plutselig igjen er Søndre land igjennom igjen og setter deres andre. Så, uten at egentlig noen skjønner noe som helst, er det plutselig dømt straffe imot oss. Vet ikke om det er riktig, men de setter sitt tredje.

Vi kommer litt tilbake i fatning etter en liten pauseprat, men jevnt over hele kampen ser det ut som om vi mangler litt motivasjon, trøkk og vilje til å vinne de avgjørende duellene, ta de tunge løpene og vinne de viktige andre-ballene. Søndre putter 4 til, og vinner 7-1. I dag var muligens dette et riktig resultat, men på en normal og god dag, er vi minst like gode. Også i dag ser vi tendenser, og det finnes absolutt lyspunkter. Tenker særlig på innsatsen til Amina i andre omgang der hun løper og løper, og jobber og jobber. Dette smitter; vi trenger flere sånne. Det er lov å bytte hvis en er sliten. Heller ingen lett dag for Hanna i gållen, men hun hjelper oss veldig med et par gode redninger. Ingen grunn til å grave seg ned for dette jenter!


Vi takker søndre for kampen.Pauseresultat- 3-1(Torild)

Slutt- 7-1

lagt inn 3. apr. 2017, 21:15 av Arne Raddum

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sesongens første treningskamp mot Biri

Jenter 19 spilte i dag sesongens første treningskamp, og det var Biri sitt damelag som hadde tatt turen til Lena. Kampen var jevnspilt, og vi tok tidlig ledelsen 1-0 etter scoring av Ragnhild. Biri tok deretter litt over og utlignet til 1-1, mens vi deretter hadde en kjempesjanse til å gå opp til 2-1 etter glimrende spill av Silje og Karina. Istedet var det Biri som gikk opp til 2-1 da vi var for passive etter en corner, og godt keeperspill av både Hanna og Biris keeper gjorde og det ble resultatet til pause. En bra omgang av oss, men Biri var mer bestemte enn oss i de avgjørende situasjonene foran begge mål. I andre omgang hadde vi også store sjanser til å score mål, men det var Biri som puttet på både 3-1 og 4-1, det siste målet også etter at vi ble litt for forsiktig i avklaringene i eget felt. Vi reduserte til 4-2 ved Katrine på slutten, da vi fikk betalt etter å ha jaget og ikke gitt opp en lang ball. Mye positivt fra alle tross et 4-2 tap for Biri. Biri spillte tross alt 3. d

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.