Gå til hovedinnhold

Treningskamp mot Raufoss


    På motsatt banehalvdel denne fine søndagen sto Raufoss J15, et ungt, men godt lag. De går rett i strupen på oss, og setter høyt tempo fra start. Vi bruker litt tid på å komme i gang, mulig det er litt lenge siden vi har spilt kamp, og ikke minst på full 11'er bane. På den tiden vi bruker å komme i gang har Raufoss allerede rukket å sette det de får av sjanser. Riktignok er et par av målene de får litt tilfeldig og uheldig, men de går i mål.


    Drøyt halvveis i første omgang får vi satt spillet vårt, både defensivt og offensivt. Backfireren er snorrett  og vi lurer dem i fella flere ganger. Det som eventuelt kommer plukker vi greit. Offensivt roer vi litt ned, selv om vi likevel er litt oppjaget. Vi holder spillet på "riktig" halvdel, og Ingeborg reduserer med en perle av en volley! Moro at vi tør å prøve. Det lønner seg. Pauseresultat blir da 1-3 til Raufoss.

    Det fortsetter bra i andre omgang, og vi får til mer og mer av spillet vårt. Vi vinner alt av dueller, og har virkelig trøkket. Litt uti omgangen får vi innkast på venstre kant. Kastet går langt, og det oppstår litt klabb og babb i feltet. Madelein reagerer raskt, snur seg på en femmer, og fyrer av en mark-kryper i hjørnet. 2-3!


    Vi jager utligning og står høyt med laget. Vi får et brudd litt opp i banen, og det blir slått langt bak fireren vår. Spissen er rask og kommer seg forbi og setter 2-4, litt imot spillets gang.

    Til tross for det er spiriten bra og Elin setter et kjempeskudd i lengste med drøyt 15 minutter igjen å spille. 3-4! Det er kamp igjen, men det ebber til slutt ut med tap 3-4, dessverre!

    Kampen sett under ett; veldig positivt. De feilene vi har er veldig mulig å rette opp til neste kamp på søndag! Vi sier takk for kampen til Raufoss.

 


Pauseresultat: 1-3 (Ingeborg)

Sluttresultat: 3-4 (Madelein og Elin)Skrevet av:  Stian Søreng

Bilder: Lena Kolner, flere bilder i nettalbumet  HER

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.

Sterk borteseier mot Vind

Mandag kveld var det klart for bortekamp mot Vind, årets siste seriekamp. Jentene våre hadde møtt Vind to ganger før denne sesongen, begge oppgjørene hadde endt med seier, så vi var veldig klare for å ta tre av tre mulige mot Vind. Stian og jeg hadde steppet inn igjen til denne kampen, vi samlet gjengen i garderoben som vanlig en time i forkant, og skravla litt om rubb og rake før vi gikk løs på taktikken. Vi ble enige om å spille på samme måte som mot Ottestad, og gjorde oss klare til match. Under oppvarminga fikk vi se Eva og Kristin utkledd som cheerleadere, så da ble vi naturligvis nødt til å et lagbilde med dem! Så til selve kampen. Vi starter litt forsiktig, og er litt halvveis i det meste vi gjør defensivt. Men vi tør i perioder å ta ned ballen og roe ned spillet, og la kula gjøre jobben. Vi får etter hvert også brukt kantene våre bedre og bedre, men ingen av lagene kommer til de helt store sjansene. Etter halvspilt 1. omgang er Vind-keeperen på en liten bærtur, og d