Gå til hovedinnhold

Treningskamp mot Raufoss


    På motsatt banehalvdel denne fine søndagen sto Raufoss J15, et ungt, men godt lag. De går rett i strupen på oss, og setter høyt tempo fra start. Vi bruker litt tid på å komme i gang, mulig det er litt lenge siden vi har spilt kamp, og ikke minst på full 11'er bane. På den tiden vi bruker å komme i gang har Raufoss allerede rukket å sette det de får av sjanser. Riktignok er et par av målene de får litt tilfeldig og uheldig, men de går i mål.


    Drøyt halvveis i første omgang får vi satt spillet vårt, både defensivt og offensivt. Backfireren er snorrett  og vi lurer dem i fella flere ganger. Det som eventuelt kommer plukker vi greit. Offensivt roer vi litt ned, selv om vi likevel er litt oppjaget. Vi holder spillet på "riktig" halvdel, og Ingeborg reduserer med en perle av en volley! Moro at vi tør å prøve. Det lønner seg. Pauseresultat blir da 1-3 til Raufoss.

    Det fortsetter bra i andre omgang, og vi får til mer og mer av spillet vårt. Vi vinner alt av dueller, og har virkelig trøkket. Litt uti omgangen får vi innkast på venstre kant. Kastet går langt, og det oppstår litt klabb og babb i feltet. Madelein reagerer raskt, snur seg på en femmer, og fyrer av en mark-kryper i hjørnet. 2-3!


    Vi jager utligning og står høyt med laget. Vi får et brudd litt opp i banen, og det blir slått langt bak fireren vår. Spissen er rask og kommer seg forbi og setter 2-4, litt imot spillets gang.

    Til tross for det er spiriten bra og Elin setter et kjempeskudd i lengste med drøyt 15 minutter igjen å spille. 3-4! Det er kamp igjen, men det ebber til slutt ut med tap 3-4, dessverre!

    Kampen sett under ett; veldig positivt. De feilene vi har er veldig mulig å rette opp til neste kamp på søndag! Vi sier takk for kampen til Raufoss.

 


Pauseresultat: 1-3 (Ingeborg)

Sluttresultat: 3-4 (Madelein og Elin)Skrevet av:  Stian Søreng

Bilder: Lena Kolner, flere bilder i nettalbumet  HER

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.

Angrep er det beste forsvar

Onsdag kveld var det duket for kamp på ØTIP mellom FK Toten J17 og Ottestad J17. Ottestad hadde kun seire helt tilbake til fjorårets sesong, så her stod jentene en tøff jobb i møte. Vi la en offensiv taktikk på forhånd, en 4-3-3 formasjon med vinger som arbeidet standhaftig både framover og bakover. Midtbanen sin oppgave var å vinne alt av dueller og å strø baller gjennom til kantene mellom motstandernes midtstoppere og backer. Madelein sin oppgave som spiss var ganske enkel; krige for harde livet, og skåre mål. Forsvaret sin oppgave var å stoppe det som kom, og å slå inn enten på midten, eller å tre igjennom motsatt kantspiller. Keeper Hanna sin oppgave: Ikke slipp inn mål. Den siste oppgaven som alle fikk var å løpe til de var helt tomme. Å forvente at alt dette skal skje kan være litt mye, men samtidig så er det greit å ha noen ambisjoner om hva man kan få til. Og jammen leverte jentene!  Førsteomgangen starter med at vi går rett i strupen på Ottestad, og det tar ikke mer