Gå til hovedinnhold

Seier for J17 mot Vind


Jentelaget spilte den første treningskampen sin for sesongen søndag kveld, motstander var Vind på Gjøvik. Sluttresultatet ble seier 2-1, etter 1-1 ved pause. Vind viste seg å være en fin og jevngod motstander for jentelaget vårt, og det var mye positivt å ta med seg videre for vår del.
Vind matchet oss bra i en noe rotete kampstart, men ei kanonkule fra Ingeborg ga oss ledelsen 1-0 og åpnet opp kampen. En riktig kjempescoring der hun avslutter på volley og sender ballen i det lengste krysset. Kampen bølger etter det litt fram og tilbake, ogbegge lag får noen småfarligheter uten uttelling. Noen minutter før pause får Vind hull på byllen når de kommer seg fri i bakrom på venstresiden, og scorer på noe som egentlig kom ut av ingenting. Pauseresultatet blir dermed 1-1.

Det ser ut som pausen og pausepraten hjelper. Vi åpner andre omgang veldig sterkt, dominerer kampbildet og får til noen finekombinasjoner framover i banen. Vi presser høyere, ser rommene, og bevegelsene skjer i forkant av pasningene. Vi ser igjen noe av det vi har øvd på i vinter, greier å holde ballen i etablert angrep i flere trekk, og Hedda presser til slutt en Vind-spiller til å sette ballen i eget mål. Etter det jevner kampbildet seg mer og mer ut. Dette er naturlig siden Vind jakter utligning, de får et par muligheter der utligningen egentlig skal sitte, men kampen ender med 2-1 seier til oss.

Bra gjennomført kamp, jenter! Ellers kjempemoro at så mange foreldre møter opp, det setter vi stor pris på!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Nye spillere på jentelaget

  Det er kjempeartig å kunne informere om at Silje Syversen Huuse og Karina Finstad signerte for FK Toten i går. Begge kommer fra Raufoss Fotball og vil være flotte forsterkninger for det eldste jentelaget vårt. Silje har god teknikk og stor løpskraft, og har spilt mest på midtbanen, mens Karina har sin store styrke framover på banen. Silje bor på Nordset ved Reinsvoll og Karina på Gjøvik, men begge går på skole på Lena. Vi ønsker både Silje og Karina velkommen til oss i FK Toten, og ser fram mot den kommende sesongen!    Ingrid Sethne (til venstre) og Tonje Sandvik Lindberg (til høyre) er godt fornøyd med å ha fått med seg Silje (i midten) og Karina (bildet under) på laget.

Sterk borteseier mot Vind

Mandag kveld var det klart for bortekamp mot Vind, årets siste seriekamp. Jentene våre hadde møtt Vind to ganger før denne sesongen, begge oppgjørene hadde endt med seier, så vi var veldig klare for å ta tre av tre mulige mot Vind. Stian og jeg hadde steppet inn igjen til denne kampen, vi samlet gjengen i garderoben som vanlig en time i forkant, og skravla litt om rubb og rake før vi gikk løs på taktikken. Vi ble enige om å spille på samme måte som mot Ottestad, og gjorde oss klare til match. Under oppvarminga fikk vi se Eva og Kristin utkledd som cheerleadere, så da ble vi naturligvis nødt til å et lagbilde med dem! Så til selve kampen. Vi starter litt forsiktig, og er litt halvveis i det meste vi gjør defensivt. Men vi tør i perioder å ta ned ballen og roe ned spillet, og la kula gjøre jobben. Vi får etter hvert også brukt kantene våre bedre og bedre, men ingen av lagene kommer til de helt store sjansene. Etter halvspilt 1. omgang er Vind-keeperen på en liten bærtur, og d