Gå til hovedinnhold

Seier for J17 mot Vind

Jentelaget spilte den første treningskampen sin for sesongen søndag kveld, motstander var Vind på Gjøvik. Sluttresultatet ble seier 2-1, etter 1-1 ved pause. Vind viste seg å være en fin og jevngod motstander for jentelaget vårt, og det var mye positivt å ta med seg videre for vår del.
Vind matchet oss bra i en noe rotete kampstart, men ei kanonkule fra Ingeborg ga oss ledelsen 1-0 og åpnet opp kampen. En riktig kjempescoring der hun avslutter på volley og sender ballen i det lengste krysset. Kampen bølger etter det litt fram og tilbake, ogbegge lag får noen småfarligheter uten uttelling. Noen minutter før pause får Vind hull på byllen når de kommer seg fri i bakrom på venstresiden, og scorer på noe som egentlig kom ut av ingenting. Pauseresultatet blir dermed 1-1.

Det ser ut som pausen og pausepraten hjelper. Vi åpner andre omgang veldig sterkt, dominerer kampbildet og får til noen finekombinasjoner framover i banen. Vi presser høyere, ser rommene, og bevegelsene skjer i forkant av pasningene. Vi ser igjen noe av det vi har øvd på i vinter, greier å holde ballen i etablert angrep i flere trekk, og Hedda presser til slutt en Vind-spiller til å sette ballen i eget mål. Etter det jevner kampbildet seg mer og mer ut. Dette er naturlig siden Vind jakter utligning, de får et par muligheter der utligningen egentlig skal sitte, men kampen ender med 2-1 seier til oss.

Bra gjennomført kamp, jenter! Ellers kjempemoro at så mange foreldre møter opp, det setter vi stor pris på!